Zuii bio termékek

BIO ALAPANYAGÚ KOZMETIKUMOK – ZUII ORGANIC

A dekorkozmetikumok terén gyakran nem is gondolunk bele, hogy milyen összetételű termékeket használunk, pedig ahogy a krémek esetében, nem árt itt is odafigyelni rájuk. Bemutatjuk a Zuii Organic márkát, mely bio alapanyagok felhasználásával állít elő különleges dekorkozmetikumokat.

A Zuii Organic hosszas fejlesztés után 2008-ban mutatkozott be a nemzetközi piacon. Különlegessége abban áll, hogy bio alapanyagok segítségével állítanak elő dekorkozmetikumokat, melyeket így érzékeny bőrűek is nyugodtan használhatnak.

Az ausztráliai cég teljes egészében ausztrál tulajdonú, a termékek is helyben, helyi alapanyagokból készülnek, így a gyártás maximálisan ellenőrzött. A termékek összetétele illóolajokon, növényi kivonatokon, vitaminokon és ásványi anyagokon alapul. A Zuii Organic kozmetikumai nem tartalmaznak talkumot, parabéneket, kőolajszármazékokat, génmanipulált összetevőket, szintetikus anyagokat, valamint nem tesztelték állatokon sem.

A Zuii Organic a dekorkozmetikumok széles skáláját kínálja, az alapozóktól kezdve a gyönyörű színes szemhéjpúdereken át az ecsetekig. A következőkben egy rövid leírást olvashattok minden termékcsoportról, külön kitérve a természetes összetevőkre.

Alapozó
A Zuii Organic növényi alapozói természetes hatást nyújtva biztosítják az egyenletes fedést, anélkül hogy a smink a pórusokat eltömítené, így meghagyva a bőr természetes ragyogását. Az ellenőrzött ökológiai termesztésből származó rózsák szirmaiból nyert C-vitamin segít hidratálni a vízhiányos bőrt és védelmet nyújt a bőr idő előtti öregedése ellen.

Folyékony alapozó
A Zuii Organic növényi folyékony alapozói körömvirág és aloevera kivonatot valamint E és C vitaminokat tartalmaznak, lágy, áttetsző fedést és természetes hatású sminket biztosítva. Nem komedóképző, így érzékeny bőrűek számára is tökéletes választás.

Pirosító
A Zuii Organic növényi arcpirosítók talkum-mentesek, a természetes hatású sminket és a gyönyörű árnyalatokat ellenőrzött ökológiai termesztésből származó rózsa, jázmin és kamillavirág különleges keveréke biztosítja.

Szemhéjpúder
A Zuii Organic talkum-mentes növényi szemhéjpúderei a rózsa, a kamilla és a jázmin különleges keverékéből készültek, természetes ásványi anyag és vitamin tartalmuk révén táplálják és megnyugtatják a szemhéj érzékeny bőrét.

Rúzs
A Zuii Organic selymesen kenhető növényi ajakrúzsok hosszantartó hatást és gyönyörű sminket biztosítanak, az értékes összetevők – jojoba, napraforgó és aloevera – egyúttal nyugtatják és hidratálják is az ajkakat.
Szájfény
A Zuii Organic különleges összetételű növényi szájfényei ellenőrzött ökológiai termesztésből származó rózsa, aloe vera és méhviasz felhasználásával készültek, így a gyönyörű színhatású smink egyúttal táplálja és hidratálja is a száraz és kirepedezett ajkakat.

Ecsetek
A Zuii Organic Professzionális ecsetei természetes szőrből készültek, kivéve az alapozó ecsetet, amely szintetikus a folyékony alapozó könnyebb felvitele érdekében.